Помер генерал, якого колись побив екс-нардеп Парасюк

0

У четвер, 28 січня, помер ветеран органів внутрішніх справ, колишній начальник ГУ МВСУ у Львівській області, генерал-лейтенант міліції Василь Михайлович Пісний, інформують Патріоти України.

Як повідомляють у львівській Асоціації ветеранів МВС України, прощання з генералом відбудеться в п’ятницю, 29 січня, о 12:00. «Львівська обласна ветеранська організація ГО “Асоціація ветеранів МВС України”, члени президії і товариші по службі висловлюють своє глибоке співчуття рідним і близьким покійного», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в 2015 році між генералом і тодішнім народним депутатом України Володимиром Парасюком стався конфлікт під час засідання антикорупційного комітету Верховної Ради. Після словесної перепалки Парасюк вдарив сидячого на стільці генерала ногою в голову. Цей момент потрапив на відео.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяКuянuн, a xoчeш, я poзпoвiм тoбi ЯК вce бyдe?! Cпoчaткy, тu бyдeш paдiтu тaкoмy oчiкyвaнoмy тoбoю мupy.. A пoтiм, oднoгo дня, тu paптoм зycтpiнeш знaйoмe б*длo з твoгo двopy, якe щe вчopa вukuдaлu з cyciдньoгo cyпepмapкeтy зa kpaдiжky пuвa. Тeпep цe бyдe “чyвak” пpu бaбocax, нa БeXє з бpaтoм з Дoнeцькa
наступна стаття“Біжіть звідси, тут – дно дна”: скандальна викладачка Драгоманова висловилась про Україну