Ветеран АТО: Давайте відверто – я не був у захваті від Порошенка. Але до дій, вчинків і політики нового преЗедента, питань в рази більше

0

Давайте відверто – я не був у захваті, від багатьох подій, які відбувалися в державі за час керівництва Порошенка, до нього і його людей є багато запитань, Але до дій, вчинків і політики нового преЗедента, питань в рази більше. Отож, в його діях не має жодного натяку на державницьку політику – є договорняки з х#уйлом, є продаж землі, безпідставні обвинувачення волонтерів і ветеранів, і його брифінг відразу після затримання останніх – він, що суддею став? Йдемо далі-скільки квадратних кілометрів територій здано? Скільки сєпарів і ватників є в його партії? Що собі дозволяє той самий Бужанський?

Що собі дозволяє собака Портнов, який був адвокатом урода яника і його посіпаки? – Він, що приватизував ДБР, за чесність і прозорість якого боролись наші західні партнери! Як можна було допустити такі чорні дірки в бюджеті??? Як можна було допустити згортання реформ в ЗСУ? Як можна пропихати відкриття ринку – основного багацтва Українського Народу – землі! Млять вашу, ви хоч палець об палець вдарили, щось зробили для тієї землі? По здачі територій – ви хоч один квадратний кілометр території відвоювали? – ну добре більшість із вас уклоністи, сцикуни, які війну і в очі не бачили, то хто вам дав мать вашу право здавати те, що відвойовувалося потом і кров*ю? Ви хоч один окоп викопали? Возили допомогу для бійців? Сиділи в ночі в секреті, відрізаючи просування ворожих ДРГ на нашу землю?

Привітати хуйло зі святами? Серйозно млять? Серйозно??? Вовочка ти головою вдарився, коли підтягувався? Чи тобі гантелька на голову впала? Ви вирішили залякати липовими справами тих, хто постійно дивився в очі смерті? Хто дзвонив додому, тільки тоді коли була “тишина”? Ти/ви колись бачили сльози на очах в своїх дітей, коли ти вдягаєш форму і грузиш в машину снарягу? Ви чули плач дитини, від того, що татко їде на війну..

І раніше не було такого, щоб ватний палкан дозволив собі зпе%здіти, що ЗСУ готові брататися з сєпєрньою і руснявими??? Це частинка того, що я хотів донести до зелених, які кричать, що Вова хароший-дайте єму врємя! Дали, пів року дали, і що толку???

Для тих хто в “танку”, для нас вороги України, є ворогами, яких ми знищували, знищуємо і будемо знищувати. Ворогів України, як внутрішніх так і зовнішніх!!!

За своїх дітей, за своїх дружин, за своїх батьків!!!

П.С. Улюбленими піснями моєї донечки є “Громом і Вогнем”, “Дорога на Схід”, “Немає меж”, “Іду на смерть”, “Навиліт”…Донечко, пробач мене!!!

Тарас Лютий

Загрузка...
попередня стаття0бов’язково поділіться щоб не попастись! Українські маrазини заполонило підроблене масло: названі основні марkи
наступна статтяПавло Розенко: ЕПОХА БІДНОСТІ ЗАКІНЧЕНА, ДРУЗІ! За моєю інформацією, з 15 січня 2020 року в 2,5 рази буде збільшена зарплата…