Відлік розпочато. Перша країна світу, завдяки вакцинації перемогла COVID-19..

0

Прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху оголосив у четвер, що Ізраїль здолав коронавірус, заявивши, що він став першою країною у світі, яка поклала кінець пандемії, завдяки своїй швидкій і ефективній кампанії вакцинації.KlimVetal

Повідомлення 44 хвилин тому назад249 Переглядионовлено 44 хвилин тому назад

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на The Times of Israel.

“Ізраїль став першою країною в світі, яка вийшла з ковіду. З цим зеленим паспортом ви можете ходити в ресторани, в театри, на спортивні заходи. Це воно. Ми виходимо”, – розповів Нетаньяху про систему Green Pass, яка дозволяє вакцинованим відвідувати будь-які заходи.

Прем’єр-міністр Ізраїлю сказав, що він сподівається вакцинувати все доросле населення Ізраїлю до кінця березняі повністю відкрити країну до квітня.

“Раніше Ізраїль був відомий як країна стартапів. Від сьогодні він також буде називатися нацією вакцинації”, – зазначив Нетаньяху.

За матеріалами censor.net

Загрузка...
попередня статтяВ Карпатах бiдa. Нeбaйдyжi, зрoбiть рeпoст. Щоб так бeзцeрeмoннo і в таких масштабах, такого ще не було..
наступна статтяЯ шкoдyю, щo приїхaв з Aмeрики дo Укрaїни…. Сьoгoднi Укрaїнa – це нaйгiршa в Єврoпi крaїнa для життя.. Йдe дo гiршoгo i дo гiршoгo… Ми нaвiть нe yявляємo, в якoмy бoлoтi сидимo