Вісім років боротьби за можливість бачити, як ростуть донечки: онкохворій нововолинянці необхідна допомога на продовження лікування

0

Онкохвора мама двох діток, мешканка Нововолинська Тетяна Куценко вкотре просить допомоги на продовження лікування у небайдужих людей.  Для того, аби метастази не розвивалися, їй потрібно приймати препарат “Ібранс”. Щомісяця на них сім’я витрачає біля 40 тисяч гривень, яких самотужки назбирати не в силі.

Жінка повідомила про позитивну динаміку в лікуванні та подякувала всім, хто відгукнувся та допоміг їй. Завдяки небайдужим людям у неї триває тридцятий курс прийому дороговартісних препаратів. Про це вона написала на своїй сторінці в фейсбук.

“В мене рак молочної залози 4 стадії з 2018 року. Веду збір на дороговартісні лікі, ціна в середньому 40000 грн в місяць. Препарат, який стримує розвиток хвороби – таргет “Ibrance” виробник Pfeizer.

Міністерство охорони здоров’я повідомило, що не буде мені особисто закуповувати цей препарат, бо це приведе до соціальної нерівності серед таких хворих, як я, не дивлячись на те, що він мені допомагає і я живу. Вже на сьогодні 30 курс іде.

Дякую усім, хто підтримував, чи підтримає в майбутньому. Ви робите дуже важливу справу, а Добро завжди повертається Добром. Воно змінює світ на краще”, – зазначила нововолинянка.

Нагадаємо, онкохвора Тетяна Куценко в 2013 році лікувала 3-ю стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але від липня 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінку.

Нещодавно Тетяна Куценко зробила остценографію костей. І, за її словами, обстеження показало, що лікування дає чудовий результат. А це означає, що жінка має дуже великі шанси жити далі і бачити, як ростуть обидві її доньки.

Проте за такий тривалий період боротьби із недугою ресурси родини вичерпані, все менше небайдужих людей відгукуються. Тетяна не втрачає надії на остаточне одужання, сміливо пройшла чималий шлях у цій боротьбі й вже просто не має права здатися при здобутих результатах. Вона просить підтримати її, хто чим може:

“На сьогодні Збору немає. Чому не знаю, але вірю, що все-таки знайдуться люди і допоможуть мені придбати наступну упаковку ліків, щоб жити, просто жити і бачити рідних.

На 31 курс потрібно 40000 гривень. Хочу нагадати: в мене було 5 пухлин в печінці і 5 в легенях. Препарат реально допомагає!

Нещодавно їздила на остценографію костей, і там теж все відносно стабільно, через рік потрібно повторити обстеження. Я хочу дуже жити!”.

Щоб підтримати Тетяну Куценок і подарувати їй можливість бачити, як ростуть її доньки, переказуйте кошти за реквізитами:

ПриватБанк 5168757408871814 або 5168755106641083 (Куценко Тетяна).

Загрузка...
попередня статтяЗанурте тісто в масло та отримаєте шикарний домашній хліб — рецепт простого, красивого і дуже смачного хліба!
наступна статтяГлава МЗС Кулеба відкликав з Польщі 2 дипломатів! Причина вас ш0кує!