Володимир Зеленський: У 2020-му році Україна «зробить неможливе»

0

Наша країна за допомогою об’єднання ідеї нації може «втілити в реальність неможливе». Згодом Україна стане державою, яка динамічно розвивається. Таку заяву гарант Конституції України Володимир Олександрович заявив у своїй колонці для спеціального випуску журналу «Новое время» «Світ в 2020».

Відповідно до думки українського лідера, громадяни нашої країни вибрали вірний напрямок. Українці вибрали йти «до сучасної, європейської країні з ринковою економікою і сильною демократією». Також він підкреслив, що «у формулі майбутнього» для нашої країни є п’ять речей. Зеленський заявив: «Ми прагнемо миру, причому до миру на наших умовах. Іншими словами, це я про повернення територій української держави під контроль Києва, а також всіх наших людей. З припиненням обстрілів і справжнім, але ніяк не фейковий мирним процесом. Саме тому ми, але не будь-хто інший, повинні діяти і прагнути до мирних рішень питань ».

Крім іншого, за твердженням Верховного головнокомандувача ЗСУ, Києву потрібні «ефективні інститути та прозорі правила гри, які для всіх обов’язкові. Перемога над корупцією, справедливі суди, а перед законом повинні все бути рівні ». Він додав: «Жорсткі рамки повноважень, в які буде поставлений будь-який чиновник – від президента до сільського старости. Безумовний захист прав власності. Це все те, що потрібно нам ».

А що думаєте Ви ? Залишайте Ваш коментар, давайте обговоримо це питання.

Загрузка...
попередня статтяПісля цієї рeзoнaнcнoї пoдiї Зeлeнcькuй зiбрaв тeрмiнoвy нaрaдy і твeрдo зaявuв: «Я це терпіти не буду»
наступна статтяПросто Є Дві України. Одна Збирала – На Армію, На Порaнених.. Інша – Скиглила 5 Років… І Виживе Тільки Одна, — Блогер