Володимир Зеленський, Ви добре бігаєте? Не на біговій доріжці, а по справжньому? І ще один ганебний вирок підписав собі Зеленський сьогодні

0

Найгірше, що могла придумати влада – це розганяти мітинг ФОПівців на Майдані силою.

Замість того, щоб Зеленський вийшов до людей, пояснив, чому він їх зрадив і не виконав власні обіцянки – він вивів проти мітингуючих правохоронців.

Замість того, щоб вгамувати корупційні апетити власного оточення на митниці, в податковій, у державних підприємствах – він вирішив в час кризи «навести порядок» з дрібними підприємцями.

Ну що ж, кожен обирає власний шлях ганьби.

Все більше людей розуміють, що Президент – несправжній. Влада не чує і не хоче чути, бо кожного дня оточення Зеленського збагачується мінімум на 1 млрд гривень, який краде у нації.

І ще один ганебний вирок підписав собі Зеленський сьогодні, оголосивши руками ДБР обвинувачення

Тетяна Чорновол

у активній участі в Майдані, чи, як сформулювали слідчі – «в масових заворушеннях».

Відсьогодні кожен з мільйонів учасників Майдану, кожен з українців, який обрав Європу, а не Сибір – злочинець в очах влади Зеленського.

Володимир Зеленський

, Ви добре бігаєте?

Не на біговій доріжці, а по справжньому?

Загрузка...
попередня статтяТим часом на Майдані! Оточене буквально все! Космонавтів нагнали стільки, що їх вже більше протестувальників
наступна статтяOдecит: “Був cьoгoднi у тpьoх “Ciльпo” в Oдeci. “16 ciчня” в цiй мepeжi нacтaлo вжe! Oдeca – нe нaйукpaїнoмoвнiшe мicтo, aлe якщo є вoля кepiвництвa – пepcoнaл викoнує”