Я перший притягну шини на майдан: Сенцов зробив насподівану заяву(КАДРИ)

0

Колишній політв’язнів Кремля, український режисер Олег Сенцов вважає, що згода України на “формулу Штайнмайера” ще не означає здачу національних інтересів. Але якщо це трапиться, то першим готовий вийти на протестні акції під Офіс президента.

Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook 4 жовтня, прокоментувавши узгодження “формули” українською делегацією на мінських переговорах, а також мітинги під гаслами “Ні капітуляції!”, Що пройшли після цього в країні.

“Все навперебій коментують підписання” формули Штайнмайера “. У Раді Європи мене теж просили висловити свою думку з цього приводу, тому можу тут лише його повторити. Переговори краще за війну. Нічого страшного поки не відбулося. Ніхто інтересів України ще не здав. Якщо це станеться , то я сам потягну покришки під Банкову “- заявив Сенцов.

При цьому режисер висловив упевненість, що глава РФ Володимир Путін разом з європейцями спробують примусити українського президента до світу на їх умовах. “Подивимося, що буде далі”, констатував він.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяПорошенко раптово похвалив Зеленського та Запропонував йому договоритись. Що трапилось
наступна статтяЦe пyблiкyється впeршe. Хто насправді тaкuй Зеленський… Те, чoгo Ви нiкoлu не знaлu про президента