Я вам зараз таке розкажу, що у вас щелепи повідвисають! Дмитро Гордон не зміг довго тримати інтригу! Він розповів, що буде 15 березня

0

Засновник видання “ГОРДОН”, український журналіст Дмитро Гордон пояснив, що мав на увазі, коли заявив в ефірі телеканала “Україна 24”, що наступний понеділок, 15 березня, стане для країни важким днем, буде оприлюднено дуже важливу інформацію, яка зробить цей день вододілом для суспільства. 10 березня в ефірі “Эхо Москвы” журналіст розкрив, про що йдеться.

“15 березня, наскільки я знаю, планують вихід фільму-розслідування Bellingcat про вагнерівців. Про спецоперацію із затримання вагнерівців, яку бездарно злила російська агентура Російської Федерації. Я вперше озвучую цю інформацію: оскільки Bellingcat вирішив опитати ще деяких співробітників Офісу президента України в Києві і зараз це робить, вихід фільму може бути перенесено на тиждень-два. Але секрету я робити давайте вже не буду, це буде вихід фільму про бездарно провалену суперспецоперацію, яку проводили в Україні спецслужби Сполучених Штатів, Туреччини та України. Провалено її було через зраду всередині українського керівництва. Людей, які стали зрадниками, буде названо, наскільки я знаю, у цьому розслідуванні”, – заявив Гордон.

В Україні відкрився Перший Український телеграм-канал. Навіть Президент вже на нього підписався. Все найважливіще, що робиться в країн тепері тільки ТУТ. Приєднуйся і ти!

На запитання ведучої, чи вплине вихід цього фільму передусім на ситуацію всередині України, журналіст сказав, що правда необхідна в будь-якому разі.

“Це підірве суспільство. У мене відчуття, що корисна будь-яка правда. Я взагалі люблю правду. Коли ти знаєш правду, ти живеш не за брехнею, пам’ятаєте, як у Солженіцина: “Жити не за брехнею”. Я вважаю, що найпростіше жити не за брехнею і знати те, що відбувається насправді”, – підкреслив він.

Загрузка...
попередня статтяВід цього оголошення я плакала від сміху! Це ж треба було таке написати …
наступна стаття“І дo pубpики “бiльшe тpeшу”: стало відомо на яку високу посаду пpeтeндує Вoлoдимиp Литвин