“Я знаю на скільки це страшно!”: Школярка з Дніпра зворушила воїна ЗСУ листом на фрон….

0

Воїн перейнявся щирістю і потрібними словами підтримки школярки і дав їй обіцянку зробити все, щоб вона знову побачила рідні краї.

Школярка-переселенка із 79 школи Дніпра написала лист з подякою воїну ЗСУ на фронт і зворушила його до тремтіння в руках. Зворушливе відео, на якому захисник читає вголос звернення дитини, з’явилося на сайті волонтерського фонду “Повернись живим” у Facebook, передають Патріоти України.

“Привіт, мене звуть Даша. Мені всього 13 років, але я хочу, щоб ти знав – я пишаюся тобою. Саме завдяки тобі, я можу спати спокійно. Я переселенка, народилася і зростала на Донеччині і чула звуки пострілів. Тому я знаю, наскільки це страшно”, – пише дівчинка.

“Я дуже тобі вдячна! Всі ми дуже тобі вдячні! Я хочу тебе попросити пам’ятати про це і не втрачати надію. Скоро все налагодиться. Ми віримо в твої сили і сподіваємося на тебе. Все буде добре. З любов’ю ті, хто тобою пишається” , – звернулася маленька патріотка до захисника України.

Воїн перейнявся щирістю і потрібними словами підтримки школярки і дав їй обіцянку зробити все, щоб вона знову побачила рідні краї.

“Дуже приємно, коли діти, які не повинні помічати і розуміти, що тут відбувається, але вони все прекрасно розуміють і пишуть такі приємні листи. Ми скоро їй допоможемо повернутися додому”, – посміхаючись, сказав Герой.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяВідео. Кричуща ситуація на селі: Живемо на родючій землі, а закупаємо продукти за кордоном.
наступна стаття«Надто пізно», — медики, які повернулись з Італії, розповіли що насправді там відбувається