Як виглядає сім’я 65-річного Лукашенка: офіційна дружина, троє синів і п’ятеро онуків

0

Олександру Лукашенко 65 років, він одружений був офіційно тільки раз. До цього дня лідер Білорусі перебуває в офіційному шлюбі, незважаючи на 15-річного позашлюбного сина Миколу і не одну молоду коханку. Першу і єдину офіційну дружину Лукашенка звуть Галина, вона в шлюбі з лідером Білорусі перебуває 40 років. Так, як і чоловіку, Галині Лукашенко 65 років. Подружжя Лукашенків виростила двох синів, у них є вже онуки.Галина Лукашенко

ЗМІ не раз писали, що з дружиною Лукашенко не живе вже давно, а в шлюб вони вступили в 19-річному віці. Після весілля молодята жили в селі Рижковичі, дружина Лукашенка спочатку працювала в одному з дитсадків вихователем, викладала. Коли Лукашенко переміг вперше на виборах президента, дружина відмовилася з ним переїхати до Мінська. А на всі питання, чому вона не живе з чоловіком, жінка відповідала, що це її вибір.

У той же час свої бонуси від політичної кар’єри Лукашенко Галина все ж отримала. Протягом 22 років дружина білоруського лідера керує відділом Могильовського облвиконкому по оздоровленню населення. Вона також займається організацією санаторного лікування жителів. Подружжя бачиться рідко, дружина Лукашенка так і живе в селі Рижковичі. У пари двоє синів. Син Віктор народився в 1975 році, а Дмитро – в 1980 році.

Старші сини Лукашенка

У подружжя Лукашенків п’ятеро онуків. Два онука від старшого сина, і три внучки – від молодшого. Крім того, з Лукашенком живе і третій позашлюбний син – 15-річний Микола, який практично завжди знаходиться з батьком-президентом.

Коля Лукашенко

Джерела пишуть, що Лукашенко не має наміру розлучатися з дружиною Галиною. У той же час джерела пишуть, що лідер Білорусі нібито живе цивільним шлюбом з Марією Василевич, їй більше 20.

Марія Василевич

Василевич не раз з’являлася поруч з Лукашенком на різних заходах. І на одному з них, під час стартового матчу нового сезону Континентальної хокейної ліги, Лукашенко в пориві радості міцно обняв Василевич.

Проте дівчина ігнорує всі питання ЗМІ щодо її взаємин з лідером Білорусі. Що стосується матері позашлюбного сина Миколи, то багато ЗМІ сходяться на думці, що це Ірина Абельска. Вона впродовж багатьох років займала посаду особистого лікаря Лукашенка. До речі, Микола зовні дуже схожий на Абельску.

Ірина Абельска
Загрузка...
попередня статтяУкpaїнeць: Бaчить Бoг, я мoвчaв дo ocтaнньoгo! Шaнoвний Вoлoдимиpe Oлeкcaндpoвичу. Пoлoвину cвoєї кap’єpи Ви зpoбили нa тoму, щo виcмiювaли вciх пpeзидeнтiв Укpaїни. Упeвнeний, Ви тaкoж з гумopoм пocтaвитecя дo мoгo лиcтa
наступна статтяНa мapшpутi Фpaнкiвcьк – Буковeль, кepмує cобi тaкий дядько Вacиль. Цe тa людинa, з якої потpiбно бpaти пpиклaд! Пpи виходi вiн вciм кaжe ДЯKУЮ! Вiн дякує пacaжиpaм зa тe, що вони їхaли в його aвтобуci