Яроша замість Кравчука! Українці давайте переходіть і підписуйте петицію до Зеленського (петиція)

0

На сайті президента з’явилась нова петиція:

Призначити Дмитра Анатолійовича Яроша головою української делегації у Тристоронній контактній групі!

Автор (ініціатор): Зінкевич Яна Вадимівна
Дата оприлюднення: 13 жовтня 2020

Виступаємо за призначення Яроша Д.А. головою української делегації у ТКГ.

“Процес перемовин в форматі Мінських домовленостей зайшов у глухий кут. Путіну не потрібен мир на Донбасі, йому потрібна васальна Україна. Йому потрібна капітуляція.

Тому він робитиме все можливе, щоби зберегти весь арсенал засобів тиску та шантажу України: від зривів обміну полоненими до погроз ескалації бойових дій. Наша позиція чітка й послідовна: Україні вкрай потрібен мир, але не ціною капітуляції. І тут багато залежить від української делегації у Тристоронній контактній групі, злагодженості її дій, єдності позицій учасників.

Фактично зміст роботи ТКГ мусить бути концентрованим викладом державної політики України та чіткої позиції Президента з найбільш болючого питання українського сьогодення – війни на Донбасі. Проте непослідовність, аматорство, кадрова нерозбірливість діючої влади призвели до низки гучних скандалів навколо ТКГ. Останній приклад – міркування В.Фокіна щодо відсутності доказів російської агресії проти України.

І хоча цього діяча далеких 90-х років у складі української делегації більше немає, осад залишився. Внаслідок цього громадяни України не можуть мати довіри до діяльності делегації та результатів її роботи. Тристоронній контактній групі потрібно придати динамізму.

Тому вносимо пропозицію Президентові України В.Зеленському призначити головою української делегації політичного та громадського діяча Д.А.Яроша. Його авторитет воїна-захисника, мужність і відданість посилять українську позицію у перемовному процесі та поставлять на місце країну-агресора”, – йдеться у петиції.

Для розгляду петиції вона повинна набрати 25 тисяч голосів.

Підписати ТУТ ПЕТИЦІЯ

Загрузка...
попередня статтяВолодимир Зеленський: Щоб вибори не були для вас скучними, я підготував для вас сюрприз. Відео
наступна статтяI скaжiть пoтiм, щo цe фeйк aбo прoплaчeнa стaття!.. Я бaгaтoдiтнa мaмa i я знaю, щo тaкe бiднiсть. Двa рoки тoму я взялa дiтeй i пiшлa вiд чoлoвiкa дo мaми