З 1 лютого “Нова пошта” готує важливе нововведення

0

З 1 лютого “Нова пошта” змінює правила пакування для різних посилок. Про це компанія повідомила своїм клієнтам, і підготувала для них спеціальну інфографіку.

Компанія дозволить не упаковувати в коробку речі і текстиль, які важать до 2 кг і по довжині становлять менше ніж 40 см. При цьому речі і текстиль понад 2 кг і 40 см на плоскій основі можна упаковувати і в пакет, і в коробку.

"Нова пошта" готує важливе нововведення

Інфографіка “Нова пошта”

Не упаковувати можна буде підгузки, 3 кулі стрейч-стрічки, дрібні не крихкі і попередньо запаковані товари, до яких належать дрібні гаджети і комп’ютерні комплектуючі. Їх тепер можна складати в повітряно-бульбашкову плівку і пакет.

"Нова пошта" готує важливе нововведення

Інфографіка “Нова пошта”

З початку останнього місяця зими матраци можна буде упаковувати або в чохол, або в стрейч-плівку і гофрокартон – вартість пакування складе 150 гривень.

Паперові документи можна надсилати у конверті, а ось пластикові документи потрібно помістити в повітряно-бульбашкову плівку.

"Нова пошта" готує важливе нововведення

Інфографіка “Нова пошта”

Нагадаємо, в одному з відділень “Нової пошти” співробітники компанії допомогли поліції затримати зловмисника, який намагався реалізувати схему зі скасуванням накладеного платежу за посилки за допомогою підроблених документів.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяВ Україну несеться сніжний шторм: які області під ударом
наступна стаття10 хвилин тому! Зеленський в шоці – люди пробились. Вітренко все – забрати гроші! Гнати їх – почалось