З чотирьох однокласників живим з вiйни вернувся лише він.. А сьогодні Роман теж пiшов на небеса..

0

На Львівщині nомер ветеран АТО – уродженець Самбірського району

У Львівській області не стало ще одного ветерана російсько-української війни – на Самбірщині nомер солдат-десантник Іван Буца.

Сумну звістку повідомили 1 квітня в пресслужбі Самбірської РДА.

“Самбірська районна державна адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті учасника АТО Івана Буци”, – йдеться в повідомленні.

Іван Буца народився в селі Заріччя Самбірського району Львівської області. З бойовими побратимами захищав Сапун гору, аеропорти, був в інших гарячих точках. Отримав серйозне поранення обличчя. Лікувався у Харкові, потім у Львівському військовому госпіталі. “Через підірване здоров’я змушений був звільнитись із улюбленої йому вісімдесятки, в якій проходив строкову службу”, – додають у РДА.

18 березня 2016 року на сесії Воютицької сільської ради контрактнику 80 аеромобільної бригади Івану Буці присвоєно звання “Почесний громадянин села Воютичі”.

Нагадаємо, що із с. Воютичі чотири майже ровесники та однокласники були в АТО. Живим повернувся Іван Буца. На Сході під час захисту територіальної цілісності України загинули його односельці десантник Ігор Добровольський, сапер Ігор Бжостовський та наймолодший нацгвардієць Іван Попіль.

Загрузка...
попередня статтяМатематична задача на уважність. Спробуйте розв’язати!
наступна статтяЗ Польщі мене чоловік не зустрів, а його телефон був вимкнений. Я сіла в автобус і ледве добралася з тими торбами. Приходжу — пес гавкає, не впізнає мене…