Зeлeнcький виявився правий! Лeгeндaрний Борис Патон зробив рeзoнaнcнy заяву про президента України

0

Легендарний український вчений в галузі металургії і технології металів, академік Борис Патон висловився з приводу новорічного привітання Володимира Зеленського, широко обговорюваного в соцмережах.

Легендарний вчений повністю підтримав Президента України.

Свій коментар Патон опублікував в Facebook.

У роздумах з приводу слів президента академік поставив Україні в приклад Швейцарію. Наводимо пост Патона.

«Дозвольте і мені вставити свої 5 копійок про олів’є, асфальті на вулицях і назвах цих вулиць. У самому серці Європи є така чудова країна – Швейцарія. Найбагатша на континенті як арифметично, так і за рівнем життя рядового «маленького швейцарця».

Чому Швейцарія – Швейцарія, чому Україна – не Швейцарія? Крім очевидного питання масштабів країни, географічного положення і т.д., ключ в іншому. Швейцарців об’єднує громадянство. Їх пріоритети – асфальт на вулицях і гроші на банківському рахунку. Сильна армія і зброя будинки у кожного – не з якихось абстрактних ідеологем субкультур, а через банальне цинічного фінансового інтересу. Не можна бути багатим, якщо годуєш окупантів. Хочеш бути багатим – відстоюй свободу своєї країни, а значить і свою власну свободу.

Швейцарія колись так і виникла, союз дуже різних людей, яким набридло годувати окупантів. Чесно кажучи, природні умови і багатства там сильно поступаються українським.

Що ж потрібно українцям для того, щоб жити заможно і щасливо? Досить хотіти бути як Швейцарія. І не хотіти бути як Сомалі, де племінні вожді завжди знайдуть спосіб підняти своїх адептів на священну боротьбу за правильних богів і героїв проти єретиків, усміхнені думати інакше.

Національна ідея сучасної нації – це гроші на рахунку, достатні, щоб купити крутий автомобіль і їздити по ньому на суперсучасному автобані. Очевидно, що для цього потрібні національні компанії, які будуватимуть ці автомобілі і автобани для всього світу.

Крізь темряву невігластва і варварства в Україні видно молоду поросль підприємців, які будують українське майбутнє тут і зараз.

Тому – будемо! Варварству місце на звалищі історії. Спасибі президенту за таке чудове, епохальне привітання країни з Новим роком. Ми всі – українці, наше майбутнє – в наших руках. Будьмо! »

Загрузка...
попередня статтяЧому о 21:30 діти повинні вже спати? Перше правило для всіх батьків
наступна статтяСьоrодні Святuй Вечір: що nотрібно і що ні в яkому разі не можна р0бuти в цей велиkий день. Це nовинна знати кожна людина!