«Зеленський блудить за соснами». Безсмертний назвав тepмінові кроки у відповідь на вбuвство українців на Донбасі

0

Дипломат, експредставник України в підгрупі з політичних питань ТКГ Роман Безсмертний закликав українську владу до термінових кроків у відповідь на вбивство українського медика.

«Домовлялися з Росією, а звинувачують бойовиків. До того часу, поки перша особа в державі і всі, хто з ним, будуть блудить за соснами, вони ніколи не побачать виходу із ситуації. Вони самі зараз підтвердили, що „іх там нєт“, але тоді питання — чому вони із ними домовлялися», — зазначив Безсмертний.

Він додав, що Зеленський має зрозуміти, що війна на Донбасі ведеться з Росією і команди для подібних обстрілів та наводки на місце обстрілів даються з Росії. При цій ситуації ОБСЄ буде дезорієнтоване та не зможе зрозуміти, як поводить себе Україна.

«Замість того, щоб зараз вживати кроків, які пов’язані зі скликанням Трьохсторонньої контактної групи, Нормандського формату, ініціювання телефонної розмови у Нормандському форматі, чіткими реакціями на лінії фронту на подібні речі, застосуванням силової компоненти насамперед не по людях, а по об’єктах стратегічної для ворога інфраструктури.

До того часу, поки всі ці речі не будуть вироблені і не буде даватися відсіч у подібних і аналогічних випадках, до того часу Росія буде маніпулювати і використовувати подібні випадки, щоб диктувати свій зміст поведінки для України», — зазначив Безсмертний.

За його словами, Росія і Кремль буде йти на будь-які кроки, щоб вплинути на дії української верхівки.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяБез «тотального закриття»: Ляшко розповів, яким буде навчання для школярів під час пандемії коронавірусу
наступна статтяУкраїну перекроїли! Список нових районів країни!