Зеленський не знає що тепер робити! Різдв’яний cкaндaл на всю країну – мери міст один за другим заявили президенту, що відмовляються вводити жoрcткuй карантин

0

У Тернополі мер відмовились вводитити жорсткі карантинні обмеження на період локдауна з 08 по 24 січня

Відповідне рішення прийнято сьогодні, 06 січня, на засіданні місцевої комісії з питань ТЕБ ​​та НС,

– повідомила прес-служба Тернопільської міської ради.

За інформацією медиків, у Тернополі станом на початок року знизилося кількості захворілих коронавірусів, менше хворіють і педагоги, 

Згідно з даними, протягом останніх днів в місті не спостерігається приріст захворюваності COVID-19 – навпаки, кількість інфікованих жителів знизилася, зменшилася кількість пацієнтів, які перебувають на лікуванні в медичних установах міста з діагнозом «коронавірусна інфекція», і практично відсутні хворі серед дітей та працівників учбових закладів.- йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим в Тернополі не посилюватимуть карантин і вводити додаткові обмеження на період локдауна.

Комісія прийняла рішення не збільшувати з 08 січня карантин і не вводити ніяких додаткових обмежень на території Тернопільської громади. Будуть діяти тільки ті протиепідемічні заходи, які були прийняті раніше,- заявив міський голова Сергій Надал.

З 11 січня, з понеділка діти йдуть в школу, навчаються в школі – молодші класи ходять повноцінно в школу, старші класи, так як це було раніше – змішана форма навчання, через один день.

Крім цього, ми також рекомендуємо суб’єктам господарювання не припиняти свою підприємницьку діяльність, а проводити її так, як це було раніше,- додав він.

Також мер Черкас Анатолій Бондаренко виступив проти запровадження локдауну, який діятиме по всій країні з 8 січня.

Пряма мова: “На фоні зниження кількості хворих, яке відбувається зараз, я вважаю, що запровадження жорсткого локдауну не на часі. Ми бачили пік хворих перед Новим роком, зараз ми бачимо спад… Що стосується таких міст, як Черкаси, я вважаю, що життя йде своїм шляхом тут: немає великих скупчень людей, кількість хворих постійно контрольована… ситуація контрольована”.

Деталі: Він додав, що влада міста ухвалить рішення про те, чи запроваджувати локдаун, у понеділок, 11 січня.

Що передувало: Мер Тернополя Сергій Надал заявив, що влада міста вирішила не вводити посилений карантин через коронавірус, який запроваджується по всій країні з 8 січня.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяЛ0кдаун в Україні не скасовується. Які обмеження вводяться з завтрішнього дня..
наступна статтяУ ці хвилини! Зеленський зібрав усіх, термінова нарада!