Жоден президент не наважувався це зробити: Команда 3еленського запускає нову програму згідно якої всі…

0

«З корупцією в Україні будуть боротися західні спецслужби, депутатська недоторканність скасована , а корупційні діяння вважатимуться особливо тяжкими злочинами на рівні з убuвством і терактом».

В таких умовах у злочинців немає шансів вкрасти, а якщо хтось спробує вкрасти, він загримить на довічне, ну або в кращому випадку на 15 років.

Команда Володимира Зеленського планує запустити нову антикорупційну систему.

У Зеленського наголосили, що «винаходити велосипед не потрібно» – вся справа у відсутності політичної волі, якої ніколи не було в Україні.

«Помилково сподіватися, що наскрізь корумпована державна система буде мати бажання позбавити себе харчової бази.

Для старих політиків корупція – це те саме, що вода для риби. Стара «політична еліта» проти корупції – це те саме, що і бджоли проти меду », – йдеться в повідомленні.

Так, нова антикорупційна система повинна: забезпечити реальну незалежність всього ланцюжка відповідних органів; скасувати недоторканність; забезпечити чесне і справедливе суддівство за допомогою міжнародного Вищого економічного суду.

Також вона передбачає зміну функцій силових структур; максимальну декриміналізацію економіки; збільшення покарання для корупціонерів аж до довічного ув’язнення.

Команда Зеленського хоче перенести «держава в смартфон» через реалізацію максимальної кількості послуг бізнесу в електронний вигляд, щоб у чиновників не було навіть можливості щось вкрасти; максимально залучити громадян до викриття корупції через великі винагороди.

Крім того, планується звернення до західних правоохоронців, щоб вони почали розслідування проти українських корупціонерів.

Екс влада розуміє, що Зеленський і дня не був при владі, відповідно він не міг красти з бюджету, відповідно йому не потрібна недоторканність, відповідно йому нема кого прикривати, відповідно почнеться полювання, справжнє полювання яка в лічені місяці зруйнує олігархічні клани.

Загрузка...
попередня статтяПокажіть це нашій владі! Все по простому, для людей. Може і в Україні так потрібно зробити? (ВІДЕО)
наступна статтяПонад 40 ножових поранень… Стало відомо ким працювала жінка, яку ж0стоко вбuли у Києві (ФОТО)