Терміново! Авіація РФії вторглася в Україну під Сумами! ППО готова вдарити (ВІДЕО)

0

Російський військовий вертоліт «Мі-8» вторгся на українську територію в Сумській області. РФ вдалася до небезпечної провокації.

У вівторок, 16 березня, російська армія влаштувала провокацію в Україні. (Щоб побачити ВІДЕО — доскрольте вниз)

Багатоцільовий вертоліт «Мі-8» ВС РФ без дозволу перетнув український територію.

Першим про це повідомив український журналіст, військкор Андрій Цаплієнко, передає УНІАН.

Стався інцидент о 14:05 в Сумській області. Військовий вертоліт РФ вторгся на ділянку в районі селища Краснопілля, який знаходиться під охороною Сумського прикордонного загону. Мі-8 залетів в Україну приблизно на 50 метрів, після чого розвернувся і полетів назад. Прикордонники не вжили ніяких дій у відповідь на провокацію.

Відео (внизу) «витівки» російських військових. Воно було знято українськими військовими.

«Вертоліт РФ залітає на територію України на відстань 50 метрів. Ось проходить державний кордон, колючка», — показали прикордонники. Як стало відомо Діалог.UA, через інцидент військові на даній ділянці кордону були екстрено наведені в режим підвищеної боєготовності.

Не виключалося застосування ППО в разі подальшого просування військової авіації РФ вглиб України. Однак росіяни швидко повернулися на свою територію. Варто також додати, що така активність на Сумщині збіглася з серйозною ескалацією Донбасі і погрозами повномасштабного вторгнення Росії.

Наприклад, сьогодні, 16 березня, гібридна армія РФ по всій лінії фронту оголосила військову тривогу. Не можна виключати, що інцидент з вертольотом ВС РФ міг бути спробою Кремля отримати привід для нової атаки на Україну.

В Україні відкрився Перший Український телеграм-канал. 3еленський і Порошенко вже на нього підписались. Все найважливіще, що робиться в країні тепер тільки ТУТ. Приєднуйся і ти!

Загрузка...
попередня статтяЗробuв з нею це в сараї і відмовився копати могилу: nоліція розсекретuла деталі розnрави над 7-річною Марійкою з Херсонщини
наступна стаття“Люди схаменіться!! Цe пpocтo зa МЕЖЕЮ!” Екcвeдучий «Один зa вcix» нa СТБ Миxaйлo Пpиcяжнюк пpo poмaн 8-piчнoї мoдeлi i 13-piчнoгo блoгepa.