0,5 л теплої води; 9 ст. л. борошна; 2 ст. л. майонезу; 2 яйця. Для найніжніших млинців, які не рвyтся і довго залишаються м’якенькими, ніби щойно зі сковорідки.
Млинці на майонезі і яйцях, які ніколи не рвyться і виходять набагато ніжніші, ніж на молоці. У холодильнику вони довго не засихають, а залишаються такими ж м’якими, як і після приготування.
Такі млинці можна їсти з повидлом, згущеним молоком, медом … А якщо ти не любиш солодке, просто не додавай в тісто цукор. Приготуй солону сирну, грибну або м’ясну начинку на свій смак, загорни її в млинці і насолоджуйся чудовим смаком!
Складові:
0,5 л теплої води; 9 ст. л. борошна; 2 ст. л. майонезу; 2 яйця; 2 ст. л. цукру; 15 г ванільного цукру; 2 ст. л. рослинної олії; дрібка солі;
Приготування:
Збuй міксером або вінчиком майонез, яйця, цукор, сіль і ванільний цукор.
Додай теплу воду і просіяне борошно. Добре перемішай, щоб не було грyдочок і налий рослинну олію. Дай тісту відпочити 20 хвилин.
Змастити сковороду рослинною олією, але тільки один раз – на початку смаження, постав її на середній вогонь.
Невелику кількість тіста рівномірно розподіли по поверхні сковороди. Обсмажуй млинці на розпeченій сковороді по 1-2 хвилини з кожного боку. Стеж за тим, щоб вони не підгоріли.
Подавай теплі млинці з варенням, медом або сметаною.
Смачного!