Ароматна хрустка скоринка і ніжний неперевершений смак. Спробуйте угорський хліб з паприкою і ви на завжди змінете уявлення про хліб.
Чи може бути щось ароматніше за хрустку скоринку свіжоспеченого хліба? Хіба що хліб з ароматною паприкою, тертим сиром та в’яленими помідорами по-угорськи. Усього три додатки – а результат назавжди змінить ваше уявлення про випікання хліба. Не бiйтеся експериментувати – і вдасться все!
Інгредієнти для хліба
330 мл води
500-520 г борошна
1 ч. ложка солі
1,5 ст. ложки цукру
1,5 ч. ложки сухих дріжджів
1,5 чайної ложки соняшникововї олії
30 в’ялених помідорів
15 г меленої паприки
60 г твердого сиру.
Як приготувати угорський хліб з паприкою
Налити воду у відеречко хлібопічки, додати олію.
Всипати сіль, цукор, порiзані на шматочки в’ялені помідори.
Насипати борошно так, щоб воно повністю закрило рідину. Додати дріжджі.
Вставити відерце у хлібопічку і закрити кришку.
Обрати програму “французький хліб” та рівень рум’яності скоринки.
Натиснути “старт”, після звукового сигналу додати потертий на грубій тертці сир.
Готовий хліб дістати з хлібопічки, вийняти з відерця і остудити на решітці.
Порада від : щоб у готовому буханці не було дірoчки від лопатки для замішування, після її завершальних (повільних!) обертальних рухів лопатку можна вийняти з тіста змоченою у воді рукою. А тоді розрівняти поверхню тіста і закрити кришку хлібопічки.
Якщо ви – власник хлібопічки і вам є що порадити чи зауважити щодо приготування цього хліба чи хлібної випічки загалом, напишіть про це в коментарях.