Цей ароматний і ніжний пиріг-суфле дуже швидко і просто готується, а тому стане справжнім корисним порятунком на випадок раптових гостей і чаювання. Окрім того таке яблучне суфле — компроміс для ваших дітей, адже десерт виходить майже корисним, зазначають Патріоти України.
Рецепт яблучного пирога
Інгредієнти:
- 1 кг яблук (дрібний кубик)
- 150 г борошна
- 120 г цукру
- 100 г молока
- 3 яйця
- ваніль за смаком
- 6 г розпушувача
- 50 г меленого мигдалю
Приготування:
Промийте яблука, за бажанням зріжте з них шкірку та наріжте дрібними кубиками.
Яйця збийте з цукром до збільшення в об’ємі втричі. Потім додайте до яєць інші інгредієнти, добре перемішайте і відправте в розігріту до 180С духовку. Випікайте до рум’яності, перевіривши готовність зубочисткою. Смачного!
Загрузка...