Бананові оладки – ніжні, соковиті та смачні!

0

Бананові оладки обов’язково сподобаються вам, якщо ви любите страви з солодкими фруктами. Готувати їх дуже просто. Потрібні цілком доступні інгредієнти і трохи часу. Смачний сніданок для всієї родини готовий, інформує Ukr.Media.

Нюанси приготування страви

  • Під час приготування цієї страви важливо взяти до уваги те, що банани мають властивість темніти, тому тісто теж поступово стане бурим. Його слід одразу ж використовувати після приготування.
  • До бананів слід обов’язково додати борошно або манку. Хоча на просторах інтернету вже давно поширений рецепт лише з бананів і яєць, не варто ризикувати. Може вийде яєчня з бананом.

Інгредієнти для бананових оладок

  • Банани — 2 шт.
  • Цукровий пісок — 0,25 ст.
  • Борошно пшеничне — 1 ст.
  • Молоко — 0,25 ст.
  • Рослинна олія — 1 ст. л.
  • Куряче яйце — 1 шт.
  • Розпушувач — 1 ч. л.

Як приготувати бананові оладки

  1. Для початку необхідно очистити банан від шкірки, порізати його на шматки й покласти в блендер.
  2. Збити до однорідності. Якщо не маєте можливості скористатися цим приладом, то можете просто розім’яти банан за допомогою виделки.
  3. У мисці змішати куряче яйце і цукровий пісок
  4. Перемішати яєчно-цукрову масу до однорідності.
  5. Влити підігріте молоко, знову перемішати.
  6. Додати збитий банан.
  7. Додати просіяне з розпушувачем борошно.
  8. Перемішати бананове тісто до однорідності й додати в нього рослинну олію. Знову розмішати.
  9. Сковороду злегка змастити й прогріти. Ложкою викласти на дно кілька оладок.
  10. Коли низ підрум’яниться, оладки слід перевернути й обсмажити протилежну сторону.

Бананові оладки готові!

Подавати їх потрібно теплими, посипавши ягодами або поливши медом. Хоча зі згущеним молоком теж вийде смачно!

Смачного!

Загрузка...
попередня стаття«Нафтогаз» встановив ціну на газ на грудень!
наступна стаття«ПРОЩАЙТЕ ПАЦАНИ – НА МЕНЕ ЙДУТЬ Т-72І». Він заruнув вступивши в бій з російськuм танkом Т-72