Сирний рулет з фаршем стане прекрасною закускою до святкового столу!
Смачний і ситний він готується без грама муки і замішування тіста. Незвичайна закуска не просто прикрасить стіл, але і стане родзинкою святкового застілля.
Для приготування рулету нам потрібні інгредієнти:
Для основи:
- яйця – 3 шт .;
- сир твердий – 100 г;
- майонез – 150 г;
- чорний перець – за смаком.
Для начинки:
- фарш – 300 г;
- цибуля – 1 шт .;
- часник – 1 зубчик;
- яйце – 2 шт .;
- приправа до м’яса (за бажанням) – за смаком;
- сіль за смаком.
Процес приготування:
Готуємо основу. Сир (натираємо на дрібній тертці) змішуємо з яйцями і перцем.
Тепер додаємо майонез і вимішуємо до однорідної консистенції.
Переливаємо основу на деко з папером для випічки, формуємо прямокутник. У мене вийшов прямокутник розміром 25 на 30 см, як в оригінальному рецепті.
Випікаємо 15 хвилин (при 180 градусах, розігріваємо заздалегідь), потрібно остудити.
Готуємо начинку. Цибулю і часник подрібнюємо в блендері.
До фаршу (можна взяти будь-який за вашим бажанням, у мене яловичина з курячими грудками в співвідношенні 1: 1) додаємо цибулю з часником, яйце, сіль і приправу до м’яса, перемішуємо.
Покриваємо основу тонким шаром фаршу і акуратно згортаємо в рулет.
Випікаємо 40 хвилин (при 180 градусах).
Розрізаємо рулет на порційні шматочки і подаємо до столу! Смачного!