Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Чізкейк «Нью-Йорк» класичний – детальна інструкція приготування!

Чізкейк «Нью-Йорк» класичний – детальна інструкція приготування!

admin
14.05.2021 No Comments

Багато з нас не з чуток знають, що таке чізкейк. Цей американський десерт вже кілька років стоїть в десятці найпопулярніших.

Але мало хто пробував чізкейк «Нью-Йорк» класичний, можливо, найкращий з усіх можливих видів.

Необхідні продукти:

  • Галетне печиво – 300 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Сир «Філадельфія» – 500 г
  • Цукрова пудра – 150 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Лимон – 1 шт.
  • Сметана – 100 г
  • Яйце – 3 шт.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.

Покроковий процес приготування:

Подрібніть печиво в крихту і перемішайте з розтопленим вершковим маслом. Перемішайте до консистенції мокрого піску.

Чізкейк «Нью-Йорк» класичний - детальна інструкція приготування

Викладіть крихту в форму і ретельно утрамбуйте (можна використовувати склянку). Сформуйте дно і стінки пирога.

Чізкейк «Нью-Йорк» класичний - детальна інструкція приготування

Залиште форму в морозилці на 30 хвилин.

Чізкейк «Нью-Йорк» класичний - детальна інструкція приготування

Приготуйте сирну суміш. Для цього змішайте сир з цукровою пудрою, крохмалем, лимонним соком, ваніліном, сметаною і яйцями. Збийте міксером або перемішайте вручну.

Чізкейк «Нью-Йорк» класичний - детальна інструкція приготування

Залийте сирну суміш у форму і випікайте 10 хвилин при 200 градусах. Потім ще годину при 120 градусах.

Чізкейк «Нью-Йорк» класичний - детальна інструкція приготування

Залиште чізкейк до повного охолодження. Готово!

Чізкейк «Нью-Йорк» класичний - детальна інструкція приготування

Подають чізкейк обов’язково охолодженим. Вдалим рішенням буде покласти зверху кульку пломбіру або прикрасити вершками. До слова, не варто недооцінювати цей десерт!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Мало хто знає цей рецепт булочок із сиром! Це найкраще тісто, яке я готувала!
Сьогодні не стало нашої сонячної дівчинки, доньки, мами , психолога, волонтера і просто гарної жінки

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes