Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Додамо всього один інгредієнт, щоб зробити курячу печінку м’якою і апетитною!

Додамо всього один інгредієнт, щоб зробити курячу печінку м’якою і апетитною!

admin
24.05.2021 No Comments

Дуже смачна, ніжна куряча печінка з цибулею.

Готується дуже швидко і просто.

Впоратися з цим рецептом зможе будь-яка господиня!

Це дуже смачно!

Продукти

  • Куряча печінка – 500 гр
  • Яйце – 1 шт
  • Крохмаль – 1 ст.л
  • Цибуля – 2-3 шт
  • Чорний перець – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соняшникова олія для смаження (20 мл)

Як приготувати ніжну і м’яку курячу печінку:

Промиваємо курячу печінку під проточною водою і ріжемо на невеликі шматочки.

У невелику миску розбиваємо одне куряче яйце, додаємо крохмаль (це і є наш секретний інгредієнт) і все добре перемішуємо.

У готову суміш відправляємо курячу печінку і також все перемішуємо.

Накриваємо печінку харчовою плівкою і залишаємо приблизно на 1 годину.

Сковорідку ставимо на середній вогонь, гарненько її прогріваємо і наливаємо олію.

Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо в розігріту сковорідку.

Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Іншу сковорідку ставимо на вогонь, наливаємо трохи олії і викладаємо шматочки печінки.

Обсмажуємо печінку з двох сторін по 2 хвилини.

Тепер змішуємо цибулю і печінку разом.

Перчимо і солимо за смаком, все добре перемішуємо і смажимо печінку ще приблизно хвилин 10.

Смачна куряча печінка готова. Подавати її можна з будь-яким гарніром.

Кличте всіх до столу. Смачного!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Лише спробуйте! Рецепт супер смачної домашньої ковбаси на бутерброди з курячого філе – соковито і дуже ароматно!
Закуска з солодкого перцю з сирно-яєчною начинкою!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes