Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Дуже ніжні і напрочуд еластичні налисники без муки! Неймовірно смачно!

Дуже ніжні і напрочуд еластичні налисники без муки! Неймовірно смачно!

admin
20.07.202020.07.2020 No Comments

Виявляється, налисники можна пекти без муки, і від цього вони гіршими не стануть, швидше, навпаки. Налиснички виходять такими ніжними і еластичними, що словами не передати.

Сьогодні на сніданок потішила не лише дітей цими налисниками. А незвичні вони для мене тим, що тісто лише на крохмалі. Ніколи я такого ще не готувала.

Необхідні інгредієнти для тіста:

Яйця – 5 шт.

Цукор – 1 ст. л.

Кукурудзяний крохмаль – 5 ст. л. (100 г).

Олія – 2 ст. л.

Молоко – 300 мл.

Окріп – 200 мл.

Сіль – на кінчику ножа.

Покроковий рецепт приготування:

Вінчиком розбиваємо яйця з цукром і сіллю, до них додаємо крохмаль і розмішуємо гарно до розчинення всіх інгредієнтів.

Додаємо молоко, олію і окріп, перемішуємо все і залишаємо на 15-30 хвилин.

Смажимо наші налисники,я робила сьогодні міні на сковороді 16 см. Вихід 25 -30 штук

Тісто виходить рідке, наче молоко. Тим не менше, млинці смажилися дуже гарно, тоненькі, мов мереживо.

Готуємо начинку:

Сир – 300 г.

Цукор – 2 ст. л.

Яйце – 1 шт.

Ванільний цукор і цедра – за бажанням.

Начинку перебити блендером. Закрутити наші налисники. (Цієї начинки вистачає на 14 міні налисників).

Викласти у форму (можна в прозору), зверху потерти трохи масла і посипати цукром.

Запікати в розігрітій духовці до 180 градусів 15 хвилин.

Виходить дуже смачно, просто нереально.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Закон потрібно міняти! Разумков зробив важливу заяву!
Краще морозива! Літній полуничний десерт «Насолода» з 3-х інгредієнтів!

Related Articles

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як змінилися вподобання клієнтів у фуд-бізнесі за останні роки?

olia
24.03.202524.03.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes