Інгредієнти
- Батон
- Яйця 2 шт.
- Солодкий перець або кабачок
- Гриби 2 шт.
- Сир 20-30 грамів
- Помідори 1/2 шт.
- Сіль, чорний перець
- Рослинна олія для смаження
Приготування
1. Головне все дрібно порізати кубиком, я зараз про начинку. З помідорів (взяв тільки філе), кабачок, заморожені гриби та зелень. Ви можете додати, що любите (ковбаса, солодкий перець тощо).
2. Підготовлені продукти додаємо до яєць. Сюди ж сіль і чорний перець за смаком. Добре перемішуємо.
3. У шматочка хліба (батона) вирізаємо середину (м’якуш), робимо це обережно.
4. Розігріваємо сковороду (трохи рослинної олії) і викладаємо шматочки наших заготовок. В центр, там де був м’якуш, заливаємо начинку. Краще почати з густою частини, так яйце не витече. Зверху начинки трохи сиру (натертого).
5. На кожен шматочок повертаємо вирізаний м’якуш і обсмажуємо грінки з обох сторін.
В такі грінки можна заховати все що завгодно, пробуйте, готуйте на здоров’я!
Подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.https://www.youtube.com/embed/d7rDlVd3OJA?feature=oembed
Приємного апетиту!