Фаршировані грінки! Фантастично смачна ідея на сніданок або перекус! Все легко і просто готується!

0

Інгредієнти

  • Батон
  • Яйця 2 шт.
  • Солодкий перець або кабачок
  • Гриби 2 шт.
  • Сир 20-30 грамів
  • Помідори 1/2 шт.
  • Сіль, чорний перець
  • Рослинна олія для смаження

Приготування

1. Головне все дрібно порізати кубиком, я зараз про начинку. З помідорів (взяв тільки філе), кабачок, заморожені гриби та зелень. Ви можете додати, що любите (ковбаса, солодкий перець тощо).

2. Підготовлені продукти додаємо до яєць. Сюди ж сіль і чорний перець за смаком. Добре перемішуємо.

3. У шматочка хліба (батона) вирізаємо середину (м’якуш), робимо це обережно.

4. Розігріваємо сковороду (трохи рослинної олії) і викладаємо шматочки наших заготовок. В центр, там де був м’якуш, заливаємо начинку. Краще почати з густою частини, так яйце не витече. Зверху начинки трохи сиру (натертого).

5. На кожен шматочок повертаємо вирізаний м’якуш і обсмажуємо грінки з обох сторін.

В такі грінки можна заховати все що завгодно, пробуйте, готуйте на здоров’я!

Подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.https://www.youtube.com/embed/d7rDlVd3OJA?feature=oembed

Приємного апетиту!

Джерело

Загрузка...
попередня статтяВихідні в лютому! Коли будуть відпочивати українці!
наступна статтяАроматний і соковитий курячий рулет — найкраща альтернатива магазинним ковбасам!