Любителі біляшів и чебуреків обов’язково повінні спробуваті піріжкі, пріготовані за ЦІМ рецептом, что предлагают Користувачі в мережі, передаються Патріоти України.
“Складові:
борошно – 300 гр .;
вода – 150 мл;
сіль – 1 ч.л .;
раст. масло – 3 ст.л .;
куряче філе;
кріп;
помідор;
сир.
Процес приготування:
Насамперед замішується тісто. На 300 гр. борошна додаватися 150 мл води, сіль, рослинне масло. Вода заливається порціями, так як її кількість залежить від борошна, може знадобитися менше або навпаки більше.
Тісто вимішує і залишається набухати в пакеті на 20 хв.
Відстояне тісто розкочується в тонкий млинець, як для чебуреків, і розрізається на 4 прямокутника.
На них викладається начинка: смажене куряче філе з прянощами, рубаний кріп, пару скибочок помідора і тертий сир.
Тісто складається навпіл і ліпиться по краях.
Потім пиріжки обсмажуються в киплячому маслі з двох сторін.
Після смаження вони викладаються на паперовий рушник, щоб видалити жир