Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Готуємо дітям замість морозива! Діти обожнюють цей сирний смаколик!

Готуємо дітям замість морозива! Діти обожнюють цей сирний смаколик!

admin
25.02.202125.02.2021 No Comments

Цей десерт сподобається і дорослим і дітям. Рецепт дуже схожий за смаком на магазинні глазуровані сирки, але він вас здивує своїм незрівнянним смаком.

Інгредієнти:

  • 360 грамів сиру;
  • 60 грамів вершкового масла;
  • 3 ст. ложки цукру;
  • 1 ч. ложка ванільного цукру;
  • 1 плитка шоколаду.

Приготування основи сирного ескімо:

Сир перекладаємо в глибокий посуд, додаємо розм’якшене вершкове масло. Також відправляємо туди цукор і для аромату чайну ложку ванільного цукру.

Щоб домогтися однорідності маси, необхідно пробити заглибним блендером сирну суміш.

Етап формування морозива

Застелити харчовою плівкою дощечку. Сирний крем перекладіть в пакет, і зробіть внизу надріз, щоб можна було вичавлювати ковбаски на дошці.

Їх слід відправити в морозилку на пів години, нехай вони гарненько заморозяться.

Глазур

Поламайте плитку шоколаду на дрібні шматочки, загорніть їх у пакет і опустіть в гарячу воду.

Порада: можна використовувати як молочний шоколад, так і гіркий, а ще можна купити шоколад з наповнювачем або горіхами.

Чистими руками беремо сирні заготовки, нанизуємо їх на довгі дерев’яні шпажки й з пакетика поливаємо шоколадом. Робимо зигзагоподібні візерунки. Якщо є бажання можна занурити повністю сирну паличку в шоколад, вийде ескімо.

Спробуйте приготувати це незвичайне сирне морозиво, воно обов’язково сподобається всім.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Україна буде однією з найтепліших у Європі – синоптик
300 г курячого фаршу і склянку кефіру, і у вас на столі вечеря на всю сім’ю!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes