Готую так вже 30 років, смачніше я ще не їла! Сало в пакеті на смак як шашлик

0

Цей рецепт я вже дуже давно використовую. Моя сім’я, друзі і колеги завжди просять приготувати його, коли відбувається якесь святкування.

Нічого складного в рецепті немає, все дуже просто і смачно.

ПРИГОТУВАННЯ:

Порада: сало вибирайте з м’ясом, тоді страва вам розкриється повністю і ви оціните її смак.

Сало ріжемо великими шматками. Змішуємо сіль та цукор з усіма приправами і пропущеним через прес часником.

Порада: в рецепті я написала перелік тих спецій і приправ, які сама використовую. Ви можете взяти ті приправи, які завжди використовуєте для шашлику чи звичайного м’яса, яке збираєтеся запікати в духовці.

Дуже добре натираємо шматки сала з усіх боків цією сумішшю приправ.

Тепер беремо рукав для запікання  і в нього складаємо шматочки сала. Добре зав’язуємо, випустивши із нього повітря та кладемо його в інший рукав для запікання, який також герметично закриваємо.

Кладемо сало в каструлю з киплячою водою.

Коли вода вдруге закипить, варимо сало 1.5 години.

Виймати сало будемо тільки тоді, коли охолоне вода в каструлі.

Витягаємо сало із пакета, перекладаємо в ємність з кришкою і ставимо в холодильник.

Я завжди готую дуже багато і довго зберігаю все в морозильній камері, розклавши по порціях.

Жир з пакета від сала також збираємо. Його додаю до різних страв – картоплі, каші і т. д.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я