Інгредієнти:
– на 1 кг стегенець (стегенець, ніжок і т.п.)
– мед – 3 столові ложки
– соєвий соус – 2 столові ложки
– рослинна олія – 2 столові ложки
– гірчиця звичайна – 1 столова ложка
– гірчиця в зернах – 1 столова ложка
Приготування:
1. Курячі стегна миємо, трохи промокаємо паперовим рушником, знімаємо шкіру
2. Укладаємо в форму для готування
3. Зверху заливаємо маринадом (для цього змішуємо всі інгредієнти), трохи посипаємо чорним перцем, закриваємо зверху фольгою і залишаємо маринуватися півтори – дві години
4. Через півтори години ставимо форму, накриту фольгою в духовку на 180 градусів на півгодини, після чого фольгу знімаємо і залишаємо ще на півгодини, постійно поливаючи шматочки курки маринадом.
Смакота хороша як в гарячому, так і в холодному вигляді!