Швидка вечеря і частування під час банкету – це все про фаршировану картоплю. Оскільки картопля є універсальним продуктом, її можна готувати як повсякденну страву, так і для святкового столу, передають Патріоти України.
Коли ви спробуєте її, то зрозумієте, що не дарма стояли біля плити. Картопля, фарширована м’ясом, здивує вас своїм колоритним смаком, а також порадує шлунок. З простих продуктів виходить дійсно смачна і ситна страва.
Інгредієнти:
- 5 картоплин;
- 250 гр. рубленого м’яса;
- 1 цибулина;
- 50 гр. вершків;
- 50 гр. вершкового масла;
- сіль і перець за смаком.
Приготування:
- Очистіть картоплю, виріжте з неї серединку.
- Відваріть в солоній воді 8-10 хвилин.
- Очистіть цибулю і змішайте її з м’ясом. Додайте спеції і знову перемішайте.
- Заповніть картоплю рубаним м’ясом і помістіть у глибоке деко.
- Змішайте вершки з сіллю, розтопленим вершковим маслом і невеликою кількістю води. Залийте цією сумішшю фаршировану картоплю.
- Випікайте близько 30 хвилин у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. Можете посипати страву тертим сиром.
- Прикрасьте фаршировану картоплю подрібненою зеленню.
Спробувавши це блюдо раз, ви захочете готувати його постійно. Навіть смажена картопля не така смачна!
Подавати картоплю потрібно гарячою. Приємного апетиту!
Загрузка...