М’ясо по-французьки по-новому. Всього один новий інгредієнт і страва заграла новими запамoрочливими смаками
Ми змінили трохи його склад і зробили страву особливою. Думаю, воно вам обов’язково сподобається і її можна буде сміливо поставити на будь-який святковий стіл.
необхідні продукти
- 650 грам нежирної яловичини
- 150 грам цибулі
- 500 грам зеленої редьки
- 150 грам твердого сиру
- 150 грам сметани
- рослинна олія
- сіль, перець за смаком
починаємо приготування
- Редьку очищаємо. нарiзаємо брусочками кладемо в миску. Заливаємо водою і залишаємо на 30 хвилин.
- Цибулю очищаємо і нарiзаємо тонкими півкільцями. Перекладаємо її на сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору.
- Натираємо на тертці сир.
- Яловичину кладемо на дошку і відбuваємо.
- На деко насипаємо трохи меленого перцю і сіль, зверху кладемо шматочки м’яса щільно один до одного. Зверху солимо і перчимо до смаку.
- На м’ясо розподіляємо цибулю, а зверху – редьку. Змащуємо її сметаною і присипаємо сиром.
- Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 1 години.
- Через 30 хвилин від процесу приготування блюдо накриваємо фольгою і допікаємо до готовності. А потім відразу ж подаємо до столу.
Незвичайне м’ясо – по французьки
Смачного!
Загрузка...