Мариновані помідорчики всього за одну годину. Раз два і смакота до обіду готова.
Складові:
- Помідори свіжі – 2-3 шт.
- Гірчиця готова – 0.5 ч.л.
- Сіль (бажано морська велика) – 0.5 ч.л.
- Цукор – 0.5 ч.л.
- Оцет яблучний – 1 ч.л.
- Оливкова олія або рослинна – 2 ст. л.
- Часник – 2-3 зубчики.
- Перець чорний мелений за смаком.
- Зелень кропу за смаком.
Процесс приготування:
Порізати кружальцями помідори, близько 1 см товщиною.
У невеликий але глибокий посуд всипати сіль і цукор, додати гірчицю.
Влити оливкову олію, яблучний оцет і додати часник, який був пропущений через прес.
Потрібно добре перемішати всю суміш.
Полити підготовленою сумішшю кожен кружечок помідорів.
Помідори посипати подрібненим кропом і меленим чорним перцем, помістити в холодильник на 30 хвилин.
Смачного!
Загрузка...