Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Мариную свинні реберця і запікаю в духовці! М’ясо легко відділяється від кісточок!

Мариную свинні реберця і запікаю в духовці! М’ясо легко відділяється від кісточок!

admin
22.04.202122.04.2021 No Comments

Хочу поділитися своїм найулюбленішим способом приготування свинячих реберець в духовці. Реберця виходять дуже ніжними і м’якими. Цей рецепт мені здається найбільш вдалим з усіх, які я пробувала., Тому що за смаком і виглядом реберця дуже схожі на ті, які смажаться на справжньому грилі.

Необхідні продукти:

  • Свинячі реберця – 1 кг 250 гр
  • Ріпчаста цибуля – 150 гр
  • Кетчуп – 170 мл
  • Мед – 3 ст.л.
  • Апельсиновий сік – 100 мл
  • Оцет 9% – 30 мл
  • Сіль і перець – по 1/2 ч.л.

Як приготувати свинні реберця

Для початку свинячі реберця потрібно промити, просушити рушником і повністю видалити з них верхню плівку з обох сторін.

Далі розрізати їх на кілька частин так, щоб кожна частина складалася з 2-х або 3-х ребер.

Скласти всі шматочки в каструлю, залити холодною водою, включити вогонь і дочекатися закипання, щоб зняти всю пінку. Після цього накрити каструлю кришкою, вогонь зменшити до дуже слабкого і залишити ребра варитися 30 хвилин. Воду при цьому солити не потрібно.

Мариную свинні реберця і запікаю в духовці. М'ясо легко відділяється від кісточок

Поки варяться ребра можна приготувати маринад. Для його приготування потрібно ріпчасту цибулю і найкраще, щоб вона була солодкою червоною. Але якщо такої немає, то звичайна теж підійде. Цибулю потрібно нарізати не дуже грубо.

Скласти цибулю в миску і додати в неї апельсиновий сік з пакетика. Він дасть маринаду дуже незвичайний і приємний аромат і зробить м’ясо більш м’яким і ніжним.

Далі додати кетчуп. Я використовую найпростіший і негострий.

Також буде потрібно будь-який незагустівший мед. Його теж потрібно додати в маринад.

Далі додати в маринад оцет (у мене 9%), перець і сіль за смаком і все добре перемішати. Вийде ось такий досить густий соус.

Мариную свинні реберця і запікаю в духовці. М'ясо легко відділяється від кісточок

Відварені реберця вийняти з бульйону (він нам не буде потрібно) і скласти у велику глибоку ємність.

Тепер потрібно залити ребра приготовленим маринадом.

Мариную свинні реберця і запікаю в духовці. М'ясо легко відділяється від кісточок

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Терміново! Перша заява Зеленського, відразу після відведення військ: повна деескалація!
Годину тому! Гриценко змів, згадав і Порошенка – ганьба і неподобтво. Зеленський почуй: негайні дії!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes