Неперeвершене тісто на майонезі для будь-якої випічки. Залізобетонний рецепт завжди вдалої випічки
Ось такий простий рецепт тіста на майонезі підходить, абсолютно, для будь-якої випічки. Інгредієнтів мінімум, результат радує завжди.
Якщо у Вас ще немає такого рецепта, збережіть цей, адже такий рецепт повинен бути в Ваших кулінарних закладках.
Інгредієнти:
150 гр майонезу; 0,5 чайної ложки солі; 3 чайних ложки цукру; 25 гр дріжджів; близько 4 склянок борошна; 1 склянка води.
Приготування:
Дріжджі розвести у воді, додати майонез, сіль, цукор. Всипати борошно поступово, щоб вийшло м’яке, еластичне тісто. Яйця і олія в цьому тісті не потрібні, в майонезі це справді є. Накрити тісто серветкою, дати постояти близько 1,5 годин, піднятися. За цей час тісто треба кілька разів обім’яти і можна братись до випічки.