Сіннабони з вершковою помадкою.
Інгредієнти для тіста:
- Дріжджі – 12 г ⠀
- Молоко – 200 мл ⠀
- Яйце – 2 шт. ⠀
- Цукор – 175 г ⠀
- Ванільний цукор – за смаком ⠀
- Вершкове масло – 120 г ⠀
- Борошно – 700 г ⠀
Для намазки: ⠀
- Вершкове масло – 60 г ⠀
- Цукор – 100 г ⠀
- Мелена кориця – 1½ пакетика
Для помадки:
- Вершкове масло – 50 г
- Цукрова пудра – 120 г
- Вершковий сир (на ваш смак) – 1 упаковка
Приготування:
1. Розвести дріжджі в теплому молоці (можна брати топлене, у нього особливий присмак).
2. Додати до дріжджової суміші збиті яйця, цукор, м’яке вершкове масло.
3. Додати борошно і замісити гладке тісто. Накрити харчовою плівкою і прибрати в тепле місце на 2 години.
4. М’яке вершкове масло для намазування змішати з цукром і корицею.
5. М’яке вершкове масло для помадки збити з цукровою пудрою і вершковим сиром в однорідну масу.
6. Розкачати тісто в великий прямокутний пласт.
7. Нанести намазку по всій поверхні рівним шаром.
8. Скачати рулет і нарізати на рівні частини.
9. Вистелити пергаментом і розкласти булочки на відстані 2 см один від одної.
10. Випікати в розігрітій до 160ºC духовці протягом 40 хвилин. У міру готовності вийняти сіннабони і дати їм охолонути.
11. Перед подачею полити розігрітою помадкою (можна поставити в мікрохвильовку на 20 секунд). Смачного!