Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Печу на сніданок кожної неділі! Аромат цього часникового пирога будить усю родину!

Печу на сніданок кожної неділі! Аромат цього часникового пирога будить усю родину!

admin
05.01.202005.01.2020 No Comments

Часниковий пиріг із зеленню і сиром – смачна страва, яке обов’язково сподобається вашим близьким. Начинка в такому пирозі виходить дуже ніжна і неймовірно ароматна. А тісто легке, м’яке і соковите. Загалом пиріг просто чудовий і чудово підійде до сніданку, обіду або вечері.

Часниковий пиріг – ніхто не встоїть, адже у нього такий аромат!

Інгредієнти:

  • 300 мілілітрів теплого молока;
  • 500 грам пшеничного борошна;
  • 11 грам сухих дріжджів;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 4 столові ложки оливкової олії;
  • 1 пучок кропу;
  • 1 головка часнику;
  • 200 грам вершкового масла;
  • 200 грам тертого сиру;

Приготування:

  1. У миску вливаємо тепле молоко, додаємо дріжджі і цукор, все перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 10 хвилин.
  2. Через відведений час масу перемішуємо і вводимо пшеничне борошно з сіллю. Тісто спочатку перемішуємо, а потім домішуємо тісто руками на столі.
  3. Підготовлене тісто кладемо в миску і вливаємо оливкову олію, добре його вмішуємо. Потім миску накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
  4. Часник і кріп подрібнюємо в кухонному комбайні, а потім додаємо в розм’якшене вершкове масло. І добре перемішуємо.
  5. Тісто, що підійшло, обминаємо, а потім розкачуємо в тонкий пласт. Змащуємо його зверху отриманою масою і скочуємо в рулетик.
  6. Потім розрізаємо його вздовж на 2 частини, один край скріплюємо і заплітаємо в косу. А потім скріплюємо другий край.
  7. Отриману заготівлю перекладаємо в форму для випічки, промазану олією. Зверху присипаємо тертим сиром, накриваємо рушником і залишаємо на 30 хвилин.
  8. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 30-35 хвилин.
  9. Готовий пиріг дістаємо з духовки, перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Навіщо досвідчені господині вдягають на тертку целофановий пакет? Геніальний лайфхак!
Шоколад: який корисний і чим, а який шкідливий! Нюанси, які допоможуть вибрати тільки корисний шоколад!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes