Сир за цим домашнім рецептом виходить дуже смачний, ніжний і тягучий. А головне, що він готується швидко, ви не згаєте багато часу на кухні, а смакоту цю вподобає вся ваша родина.
Домашній плавлений сирок
500 г кисломолочного сиру, 1 яйце, 80 г масла, 50 мл молока, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка соди, кріп (ви можете додати свою улюблену зелень) за вашим смаком.
500 грамів сиру розтерти блендером, поступово додаючи яйце, молоко, сіль і соду. Все ретельно змішати блендером.
Всю цю суміш висипати у каструлю. Поставити на невеличкий вогонь.
Згодом ця маса стане рідкою, її постійно потрібно помішувати.
Потім додати масло. Ретельно мішати, поки не закипить.
Зняти з плити і додати дрібненько накришений кріп, або будь-яку зелень на свій смак. Можна додати кусочки ковбаски чи грибочків.
Всю цю суміш вилити в невеличку посудину, або баночку і поставити в холодильник.
Сир загусне і буде неймовірно смачненьким!
Смачного!