Site icon Звістка

Пряна свинина на святковий стіл! Неймовірно смачне і соковите м’ясо, яке стане прикрасою будь-якого святкового столу!

Неймовірно смачне і соковите м’ясо, яке стане прикрасою будь-якого святкового столу. Всі інгредієнти відмінно поєднуються між собою, перетворюючи свинину в оригінальну страву! Чорнослив надає нові нотки смаку, гострий і пряний маринад приваблює, інформує Ukr.Media.

Щоб приготувати свинину в духовці на Новий Рік 2020:

Покроковий рецепт:

  1. Змішати сіль, чорний, гострий перець, приправу. У 10 шт. чорносливу покласти четвертинки горіха. Часник і чорнослив обваляти в приправах, зробити надрізи в м’ясі та нафарширувати його чорносливом і часником.
  2. У решту суміші приправ і солі додати гірчицю, мед, коньяк. Змастити м’ясо маринадом. Викласти поруч чорнослив, який залишився.
  3. Упакувати м’ясо дуже добре в декілька шарів фольги, щоб маринад не витікав. Залишити маринуватися мінімум на 2 години, а краще на 12-24 години в холодильнику.
  4. Запікати м’ясо в духовці при температурі 180 градусів протягом 2 годин. Якщо проткнути м’ясо ножем, то повинен текти повністю прозорий сік. Розкрити м’ясо, змастити верх м’яса соком, що виділився. Температуру в духовці збільшити до 250 градусів і зарум’янити м’ясо протягом 5-10 хвилин.
Exit mobile version