Як щодо десерту, який поєднує в собі смачну малину і вершковий крем?
Тоді зверніть увагу на цей тортик. Він готується просто, але досить незвично, а виходить десерт неймовірно ніжним і смачним.
Що потрібно для приготування десерту?
– 350 г простого йогурту
– 60 г цукру
– 1 чайна ложка ваніліну
– половина лимона (видавіть з нього сік)
– 250 г. збитих вершків
– 250 г. малини
– 150 г. тіста для печива
– малина, ожина і чорниця для прикраси
Рецепт приготування:
1. У йогурт додайте цукор, ванілін і лимонний сік. Потім збийте вершки, після чого додайте до йогурту.
2. Помістіть сито в миску і витріть його чистим кухонним рушником. Влийте йогуртовий крем і охолодіть суміш протягом ночі. Пюре з малини пропустіть через сито і відправте в морозильник на ніч.
3. На наступний день маса охолодженого йогурту повинна бути стійкою до проколів. Використовуйте ложку, щоб зробити поглиблення в середині йогуртового крему. Він повинен бути таким же великим, як миска, в якій малинове пюре було заморожено.
4. Потім вийміть малинове пюре з миски і помістіть його в поглиблення йогуртового крему. Тепер закрийте поверхню ложкою йогуртового крему.
5. У форму для випічки покладіть пергамент. Бічні сторони змастіть олією. Далі запресуйте готове бісквітне тісто в форму для випічки, діаметр якої дорівнює розміру сита, в яке ви залили йогуртовий крем. Потім випікайте бісквітне тісто протягом 12 хвилин при температурі 180 ° C.
6. Після того як бісквіт спечеться, остудіть його. Потім на нього поверх викладіть йогуртовий крем, наповнений замороженим малиновим мусом.
7. Нарешті, переверніть йогуртовую «бoмбу», обережно видаліть папір і сито. Прикрасьте навколо десерт малиною, ожиною та чорницею. В такому фруктовому кільці торт виглядає дуже незвично.
Висновок:
Сподіваємося, що тепер ви знаєте, як можна зробити такий незвичайний, фруктовий десерт з незвичайним смаком. Такий торт можна подавати з трав’яним або зеленим чаєм.