Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Пиріжки, які не черствіють! А все завдяки особливому тісту!

Пиріжки, які не черствіють! А все завдяки особливому тісту!

admin
18.12.202018.12.2020 No Comments

Дріжджове тісто для пиріжків«Попутниця» – унікальний і не схожий ні на яке друге пиріжкове тісто. Вироби виходять повітряні, ніжні, неймовірно смачні, нагадують більше булочки-пампушки з начинкою.

Поспішаємоподілитисярецептом тістадля найсмачніших у світі пиріжків! Ти можеш їх спекти або посмажити, зробити солодкими або солоними, начинка підійде будь-яка… Моя любов – вишні, а ще рис із зеленню або тушкована капуста – смакота!

Рецепт дріжджового тіста для пиріжків Інгредієнти приблизно на 30 пиріжків

  • 1 пачка сухих дріжджів або 50 грамів свіжих
  • 1,5 ст. теплого молока
  • 4 ст. л. цукру
  • 21 ст. л. борошна
  • 2 яйця
  • 2/3 ст. рослинного масла
  • щіпка солі

Приготування

  1. У теплому молоці розведидріжджі, додай цукор, 6 ст. л. борошна. Усе ретельно розмішай, накрий і поставте на 30 хвилин у тепле місце. 
  2. Яйцякімнатної температури збиваємо з дрібкою солі і потроху введи в опару. 
  3. Додай борошно, вливаємо олію і вимісити тісто так, щоб воно не липло до рук. 
  4. Робочу поверхню змаж рослинною олією (борошном не посипай!), виклади тісто, накривши серветкою, і залиш щоб підійшло на 30 хвилин. За цей час можеш підготувати начинку.
  5. Розділити тісто на невеликі пампушки і сформуй пиріжки. Залиш їх ще на 15 хвилин. 
  6. Подальші дії залежать від обраного способу приготування. Якщо пиріжки будеш пекти, змаж їх жовтком або міцною чайною заваркою, якщо ж плануєш просто посмажити – залиш як є, лише злегка приплюснувши.
  7. Випікати пиріжки 25 хвилин при 180 градусах або смажимо на добре розігрітій сковороді в помірній кількості олії.

Можу сказати, що такими пишнимипиріжки з духовкиу мене вийшли вперше! Турбувало питання, якими вони будуть на наступний день, не зачерствіют… Дивно, але діставши вранці один пиріжок з холодильника, здивувалася: тісто залишилося таким же повітряним!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Рецепт домашньої ковбаси з свинини – сільська, дуже смачна й ароматна!
Вчopа гoвopив зi знaйoмим aнecтeзioлoгoм.. Peкpyтepи пo вciй кpaїни зacuпaють лiкapiв-aнecтeзioлoгiв вaкaнciями poбoти в Пoльщi.. Цe i нe дивнo.. У нac oxоpoнeць oтpимyє бiльшy зapплaтy чим лiкap..

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes