Даним рецептом поділився наш читач, який обожнює шоколадну пасту, але не хоче витрачати на солодке задоволення більшу частину сімейного бюджету. Його дружина знайшла метод, як приготувати приголомшливу Нутеллу самостійно.
Для солодкої Нутелли нам знадобиться
- Чотири склянки молока
- Горішки лісові (волоські, арахіс і так далі) близько трьох-чотирьох столових ложечок
- Цукор – 3,5 ст.
- Чотири столові ложки борошна з твердих сортів
- Какао – шість столових ложечок
- Вершкове масло – одна упаковка
- Трохи солі, одна дрібка
Приступимо до готування Нутелли
Какао-порошок, цукор і борошно кладемо у велику миску, ретельно перемішуємо разом.
Порційно, тонкою цівкою додаємо в неї молоко і гарненько розмішуємо, тільки акуратніше з цим, тому що грудочки буде складно прибрати надалі.
Коли молоко ви вже додасте, все добре розмішайте, та помістіть отриману суміш на плиту, на невеликому вогні доводимо до закипання, тільки постійно перемішуйте.
Коли закипить, то горішки попередньо розкришені, додаємо в шоколадну масу. Туди ж поміщаємо масло і трохи солимо.
Продовжуємо варити майбутню Нутеллу до того, як не загусне. Як тільки це відбудеться – знімаємо з плити.
Охолодити, перекласти в порційні пляшечки і зберігати в холодильнику, смачного!