Багато людей звикли до того, що бісквітні рулети можна придбати лише в магазині.
Насправді, вони набагато смачніші, якщо приготовлені в домашніх умовах. Ароматний і м’який рулет, який можна швидко приготувати до чаювання з гостями або просто для сім’ї.
Необхідні продукти для приготування бісквітного рулету:
Інгредієнти:
- Яйця 3 шт.;
- Борошно 100 г;
- Масло вершкове 2 ст. л.;
- Молоко чверть склянки;
- Крохмаль 40 г;
- Цукор 2/3 склянки;
- Пекарський порошок або сода (без гірки) 1 ч. л.;
- Сіль 0,25 ч. л.
Для начинки:
- Обирайте на свій смак: крем, шоколадна паста, варення і так далі.
Готуємо улюблений бісквітний рулет:
- Вилийте молоко в каструлю та підігрійте його. Потім додайте масло та доведіть до кипіння. Зніміть з вогню.
- До яйця додайте цукор та збийте міксером. Об’єм суміші має збільшитися в три рази. На це піде близько 10 хвилин.
- Змішайте борошно з пекарським порошком, крохмалем і сіллю. Просійте.
- Отриману борошняну суміш додайте в яєчну масу та замісіть тісто.
- В молочно-масляну суміш кімнатної температури опустіть 3 ложки тіста та ретельно перемішайте.
- Потім рідину перелийте в тісто і гарненько перемішайте.
- Вилийте тісто на деко та запікайте 15 хвилин при 190 °. Слідкуйте за приготуванням, щоб бісквіт не пересох.
- Бісквіт змастіть обраною начинкою та сформуйте рулет.
Смачного!
Загрузка...