Дуже смачні, неймовірно соковиті, рубані домашні котлетки, ми хочемо запропонувати вам сьогодні! Смак цих котлет нікого не залишить байдужим. Ваші рідні будуть просити вас приготувати їх знову і знову, будьте впевнені!
Продукти:
- Куряча грудка – 400 гр.
- Цибуля – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 2 ст.л.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сіль – 1/2 ч.л.
- Перець чорний мелений і приправи – за смаком
- Олія соняшникова (для смаження) – 3-4 ст.л.
Як приготувати рубані курячі котлети
Дві курячі грудки потрібно злегка підморозити для того, щоб легше було їх нарізати дуже дрібними кубиками.
Котлети наші будуть рубані, саме з цього нарізаємо куряче філе дрібними кубиками.
Цибулю подрібнюємо блендером. Не всі люблять цибулю, тому подрібнений саме таким методом, вона буде тут, як ніколи до речі. І виходять котлети більш соковитими і ніжними, ніж з нарізаною цибулею.
В окрему миску розбиваємо 1 яйце, добре розмішуємо. Далі викладаємо дрібно нарізане куряче філе. Солимо і перчимо до смаку. Також ви можете додати будь-які приправи за вашим бажанням. Додаємо розм’якшене вершкове масло. Подрібнену в блендері цибулю також додаємо до решти інгредієнтів. Додаємо 2 столові ложки просіяного борошна. Дуже ретельно все перемішуємо.
На середній вогонь ставимо сковорідку, гарненько її прогріваємо і наливаємо соняшникову олію.
Як тільки олія нагрілася, ложкою викладаємо котлети на сковорідку, як оладки, і смажимо їх на середньому вогні з двох сторін. Якщо фарш вийшов не дуже рідкий, можна формувати котлети мокрими руками.
З кожного боку смажимо котлету приблизно по 4 хвилини.
Котлети готові. Смачного!