Саме так готується м’яка і без гіркоти печінка. Швидко, смачно, просто!
Складові:
- Печінка говяжа 500 г.
- Яйце 1 шт.
- Крохмаль 1 ст. л.
- Цибуля 2 шт.
- Сіль по смаку
- Чорний перець (мелений) за смаком.
- Олія 20 мл.
Готуємо:
Гарно вимиваємо печінку, видаліть протоки, наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть.
Яйце з крохмалем потрібно спушити, змішайте їх з печінкою і добре перемішати. Залишаємо на сорок, п’ятдесят хвилин.
Розігрійте на сковороді олію, обсмажте кожен шматочок з усіх сторін по 2 хвилини.
Обсмажуємо до прозорості нарізану півкільцями цибулю. З’єднуємо цибулю і печінку, тушкуємо на середньому вогні протягом 15 хвилин.
Смачного!!!
Загрузка...