Багато хто любить ароматні й соковиті рибні котлетки, але не всі знають, що для їх приготування зовсім не обов’язковий свіжий рибний фарш. Для смачної страви підійдуть і просто рибні консерви, інформує Ukr.Media.
Такі котлети виходять набагато бюджетніші, ніж із м’ясного фаршу. Найголовніша особливість — це простота і зручність приготування, а ще доступність кожному.
Отже, тримайте рецепт швидких рибних оладок-котлет.
Інгредієнти:
- 1 банка горбуші у власному соку (можна брати будь-яку рибку)
- 1 цибулина середніх розмірів
- 2-3 яйця
- сіль, перець — за смаком
- зелень петрушки і кропу — за смаком
- 3-4 ст. л. борошна
Приготування:
Рибу розім’яти виделкою.
Додати дрібно нарізану цибулину, сіль, зелень (краще свіжу, але можна обійтися і сушеною), яйця і перемішати.
Потім додати борошно і знову перемішати до однорідної маси, виходить як на оладки.
Викладаємо масу на сковороду ложкою і смажимо на олії з обох боків до золотистої скоринки
Ось котлетки і готові.
До страви можна приготувати соус: обсмажити терту моркву, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, додати томатну пасту, потім влити трохи водички і тушкувати 5 хвилин. Викласти у соус котлетки і потримати трохи під кришкою.
Смачного!