Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Смачнезна домашня ковбаска з сиром! Хоч вари, хоч запікай – смак тільки покращується!

Смачнезна домашня ковбаска з сиром! Хоч вари, хоч запікай – смак тільки покращується!

admin
02.05.202002.05.2020 No Comments

Смачнезна домашня ковбаска з сиром. Хоч вари, хоч запікай – смак тільки покращується.

складові

  • 500 грам курячого філе (грудка і стегенця);
  • 100 мілілітрів вершків;
  • два зубчики часнику;
  • два яєчних білка;
  • одна чайна ложка картопляного крохмалю;
  • 50 грам твердого сиру;
  • половина чайної ложки солі;
  • третина чайної ложки приправи для курки;
  • чорний мелений перець – за смаком.

Приготування

Все куряче м’ясо ретельно промиваємо і обсушуємо. Приблизно 100 г філе стегенець нарізаємо маленькими кубиками.

Решту філе нарізаємо великими шматочками і перекладаємо в чашу блендера.

Свіжі курячі яйця ділимо на білки і жовтки. Жовтки нам більше не знадобляться, можете їх використовувати для приготування іншої страви.

Білки переливаємо в чашу з м’ясом, додаємо туди ж сіль, чорний мелений перець за смаком, картопляний крохмаль, приправу для курки.

Вливаємо вершки будь-якої жирності (у мене 20%), перебиваємо все блендером до однорідності.

Куряче пюре перекладаємо в миску, додаємо шматочки м’яса від стегенець.

Шматочок твердого сиру нарізаємо маленькими кубиками і теж відправляємо в миску.

Туди ж додаємо два зубчики часнику, пропущених через прес, і ретельно перемішуємо фарш.

На столі розстеляємо папір для випічки і змащуємо його олією.

Перекладаємо на папір фарш, загортаємо і формуємо батон ковбаси.

За допомогою щільних ниток робимо перетяжки і обрізаємо всі кінчики.

Розміщуємо в кілька пакетів (3-4), які зав’язуємо, щоб не потрапила вода.

У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння, опускаємо ковбасу.

Варимо її, з моменту закипання, 30-35 хвилин, на середньому вогні.

Можна помістити ковбасу (вже в папері) в рукав для запікання і відправити в розігріту до 200 градусів, на 35 хвилин.

Дістаємо, даємо ковбасі охолонути й нарізаємо на скибочки.

Смачного!

джерело

Загрузка...

Навігація записів

У виборця буде по 4-5 бюлетенів! У Зеленського розповіли про місцеві вибори в Україні!
Зеленський пообіцяв по 2000 грн підприємцям, у котрих є малі діти!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes