Смачнющий маринований оселедець в гірчичному соусі. Готовий вже за три години. Сьогодні я хочу показати вам як швидко приготувати з не зовсім звичайним маринадом оселедець. За цим рецептом оселедець можна приготувати за три години або залишити маринуватися на добу.
Інгредієнти
- Оселедець 2 шт.
- Сіль 2 ст. л.
- Гірчиця в зернах (приготовлена по принципу діжонська) 2 ст. л.
- Оцет 9% 1 ст. л.
- Олія 5 ст. л.
- Коріандр 1 ч. л.
- Лаврове листя 2 шт.
- Перець чорний горошком 1 ч. л.
- Цибуля 3 шт.
Почнемо з приготування маринаду для оселедця.
Якщо вам потрібно швидко приготувати оселедець – за 2-3 години, візьміть сіль 3 ст. л., лаврове листя, коріандр, оцет, олію. А якщо ви залишите оселедець на добу то візьміть 2 ст. л. солі.
До маринаду додаємо діжонську гірчицю і перемішуємо.
Свіжоморожений оселедець очистити від шкiрки, розділити на філе.
Філе порiзати на порційні шматочки і починаємо маринувати.
В глибоку посуду першим шаром викласти цибулю порiзану півкільцями. Потім шар оселедця і змазати все маринадом.
Знову шар порiзаної цибулі, і знову оселедець, змазуємо маринадом.
Продовжуємо таким чином викладати поки не закінчиться оселедець.
Посуд з маринованим оселедцем накриваємо кришкою і відправляємо у холодильник.
Готовий оселедець має незвичний смак
Маринований оселедець з печеною картоплею – неймовірна смакота.
На стіл оселедець подавати разом з цибулею , оселедець трохи полити олією, а цибулю посипати рyбаною зеленню.
Приємного смаку!